Nasze hotele

Klauzula informacyjna zapisu na newsletter

Wybierz hotel
Focus Hotel Gdańsk
Focus Hotel Premium Gdańsk
Focus Hotel Szczecin
Focus Hotel Katowice-Chorzów
Focus Hotel Premium Inowrocław
Focus Hotel Bydgoszcz
Focus Hotel Premium Bydgoszcz
Focus Hotel Łódź
Focus Hotel Premium Sopot
Focus Hotel Poznań
Focus Hotel Premium Lublin
Data przyjazdu i wyjazdu
Najniższa cena tylko
na naszej stronie

Klauzuli informacyjna

Administratorem danych osobowych jest Focus Hotels S.A. z siedzibą w Bydgoszczy (85-719) przy ulicy Fordońskiej 40. W spółce został powołany Inspektor Ochrony Danych, adres korespondencyjny: ul. Ludwika Narbutta 22 lok. 23, 02-541 Warszawa, e-mail: iod@focushotels.pl.

Dane osobowe wskazane w niniejszym formularzu przetwarzane będą w celu wysyłki newslettera na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO), tj. na podstawie zgody osoby, której dane dotyczą. 

Dane osobowe zebrane w ww. celu, będą przetwarzane do czasu cofnięcia zgody na ich dalsze przetwarzanie.

Dane osobowe są ujawniane pracownikom lub współpracownikom Spółki, jak też podmiotom udzielającym wsparcia Spółce na zasadzie zleconych usług i zgodnie z zawartymi umowami powierzenia. Dane osobowe nie będą przekazywane do podmiotów z państw spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG).

Każda Osoba posiada prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Prawa te mogą być jednak ograniczone w sytuacjach, kiedy Spółka jest zobowiązana prawnie do przetwarzania danych w celu realizacji obowiązku ustawowego bądź przetwarzanie tych danych jest dla Spółki niezbędne w celach związanych z jej roszczeniami. 

Osoba, której dane dotyczą, ma prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie jej danych osobowych narusza przepisy RODO. 

Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym profilowane.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij