Nasze hotele

Klauzula informacyjna zapisu na newsletter

Wybierz hotel
Focus Hotel Gdańsk
Focus Hotel Premium Gdańsk
Focus Hotel Szczecin
Focus Hotel Katowice-Chorzów
Focus Hotel Premium Inowrocław
Focus Hotel Premium Bydgoszcz
Focus Hotel Łódź
Focus Hotel Premium Sopot
Focus Hotel Poznań
Focus Hotel Premium Lublin
Focus Hotel Premium Elbląg
Grand Focus Hotel Szczecin
Focus Hotel Premium Warszawa
Focus Hotel Premium Lublin Conference & SPA
Focus Hotel Premium Bydgoszcz
Data przyjazdu i wyjazdu
Najniższa cena tylko
na naszej stronie

Klauzuli informacyjna

Administratorem danych osobowych jest Focus Hotels S.A. z siedzibą w Bydgoszczy (85-033) przy placu Kościeleckich 3. Jednocześnie informujemy, iż został wyznaczony Inspektor Ochrony Danych (,,IOD”). Dane kontaktowe: Karolina Żebrowska, adres korespondencyjny: ul. Sienna 72a/214 00-833 Warszawa, adres email: iod@focushotels.pl 

Dane osobowe wskazane w niniejszym formularzu przetwarzane będą w celu wysyłki newslettera na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO), tj. na podstawie zgody osoby, której dane dotyczą. 

Dane osobowe zebrane w ww. celu, będą przetwarzane do czasu cofnięcia zgody na ich dalsze przetwarzanie.

Dane osobowe są ujawniane pracownikom lub współpracownikom Spółki, jak też podmiotom udzielającym wsparcia Spółce na zasadzie zleconych usług i zgodnie z zawartymi umowami powierzenia. Dane osobowe nie będą przekazywane do podmiotów z państw spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG).

Każda Osoba posiada prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Prawa te mogą być jednak ograniczone w sytuacjach, kiedy Spółka jest zobowiązana prawnie do przetwarzania danych w celu realizacji obowiązku ustawowego bądź przetwarzanie tych danych jest dla Spółki niezbędne w celach związanych z jej roszczeniami. 

Osoba, której dane dotyczą, ma prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie jej danych osobowych narusza przepisy RODO. 

Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym profilowane.

Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez FOCUS HOTELS S.A, Pl. Kościeleckich 3, 85-033, Bydgoszcz Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.

Zarządzaj ustawieniami dotyczącymi prywatności
Pliki cookies niezbędne do funkcjonowania strony

Pliki cookies niezbędne do działania usług dostępnych na stronie internetowej, umożliwiające przeglądanie ofert, dokonywanie rezerwacji, wspierające mechanizmy bezpieczeństwa m.in: uwierzytelnianie użytkowników i wykrywanie nadużyć.

Pliki cookies analityczne

Pliki cookies umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania przez użytkownika ze strony internetowej w celu optymalizacji jej funkcjonowania, oraz dostosowania do oczekiwań użytkownika,

Pliki cookies marketingowe

Pliki cookies umożliwiające wyświetlanie użytkownikowi treści marketingowych dostosowanych do jego preferencji, oraz kierowanie do niego powiadomień o ofertach marketingowych odpowiadających jego zainteresowaniom, obejmujących informacje dotyczące produktów i usług administratora strony i podmiotów trzecich.

Twoje preferencje nie zostały jeszcze zapisane